دسر سه رنگ انار:
2 فنجان (473 میلی لیتر) خامه سنگین
2 فنجان (250 گرم) قند شیرینی پزی
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
12 اونس (340 گرم) پنیر خامهای (یا 8oz معمولی ؛ مرحله 3 را ببینید)
پودر توت فرنگی ژلو 4 اونس (113 گرم)
3/4 فنجان (177 میلی لیتر) آب جوش
آب انار سرد 3/4 فنجان (177 میلی لیتر)
1 فنجان دانه انار
برای لایه برتر Jello:
پودر توت فرنگی ژلو 6 اونس (170 گرم)
1 فنجان (236 میلی لیتر) آب جوش
1 فنجان (236 میلی لیتر) آب انار سرد
دانههای انار اضافی ، برای جوشانده
بازدید : 703
پنجشنبه 21 اسفند 1398 زمان : 10:37